logo

Pyrasied BV

Logo:
Email: gonneke@pyrasied.nl
Straat: Apolloweg 26
Postcode: 8938 AT
Plaats: Leeuwarden
Telefoon: 058-2150651
Website: Website Title

Wat wil PyraSied voor u betekenen?

PyraSied Xtreme Acrylic is specialist in Nederland op het gebied van acrylaat en polycarbonaat voor optische, technische en esthetische toepassingen. PyraSied is 30 jaar geleden ontstaan omdat Sied Kooistra de talrijke mogelijkheden van acrylaat (in de volksmond ook wel plexiglas/perspex genoemd) zag en hiermee meubels ontwierp en uitvoerde. 

1. Innovatie in materiaaleigenschappen
Nog steeds weet PyraSied Xtreme Acrylic de materiaaleigenschappen van acrylaat en polycarbonaat uit te breiden. Zo heeft Sied Kooistra begin 2013 een collectie van nieuwe generatie diffuserplaten ontwikkelt die voor elke toepassing de juiste plaat biedt met de nieuwste en meest energiezuinige, efficiënte mogelijkheden.  

2. Introduceren nieuwe materialen
PyraSied ziet het ook als haar taak de nieuwste materialen en mogelijkheden met acrylaat en polycarbonaat op de Nederlandse markt te brengen. Met een neus voor wat past bij de huidige trends en de toekomstige behoefte selecteren wij de nieuwste materialen van acrylaat en polycarbonaat voor optische, technische en esthetische toepassingen. Jaarlijks presenteren wij dit op materialenbeurzen zoals Material Xperience, Materials en Architect@Work.

3. Supply Chain Management
Een betrouwbare partner als het gaat om uw supply chain management is tegenwoordig een waardevol goed. Met de grootste voorraad buis en staf van acrylaat en polycarbonaat en een grote variatie aan heldere en gekleurde acrylaat en polycarbonaat platen, kan PyraSied haar klanten altijd van materiaal voorzien. Daarnaast biedt PyraSied een groot aantal additional services zoals zagen, frezen, laseren, buigen, verlijmen, boren en polijsten. De combinatie van grote voorraad en alle additional services onder één dak, maakt PyraSied voor u een betrouwbare partner in supply chain management. 

4. Uw Kunststofgroothandel
Naast alle specials en services wil PyraSied vooral een betrouwbare kunststofgroothandel zijn voor de Nederlandse kunststofmarkt. 
Googlemap:
Categorie: Productie