logo

Integron Aandrijftechniek

Logo:
Email: m.jongschaap@integrongroup.nl
Straat: Mercuriusweg 2a
Postcode: 8938 AR
Plaats: Leeuwarden
Telefoon: 058-2886535
Website: Website Title

 

De Integron Group omvat een viertal businessunits: Aandrijftechniek, Engineering, Speciaalmachinebouw en Marine Systems & Services. Integron is gevestigd in Groningen, Leeuwarden, Schoonebeek en Zwijndrecht en bestaat uit ca. 70 medewerkers. In 2006 werden JAC Boiten Groningen (opgericht in 1968), JAC Boiten Schoonebeek, IOS Boiten en Wadcon Engineering gefuseerd, onder de naam Integron Group. In 2008 is Marine Systems & Services onderdeel van de Integron Group geworden, na overname van de activiteiten van Parker Sempress. Integron heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring.

 Aandrijftechniek (Groningen, Leeuwarden, Schoonebeek):
 Voorheen JAC Boiten, IOS Boiten en JAC Boiten Schoonebeek.  Wij bieden 24 uur per dag 7  dagen per week service, reparatie &  onderhoud voor de industrie, wij laten onze klanten  niet  onnodig stilstaan. Onze specialistische disciplines  omvatten Hydrauliek, Pneumatiek, Slangen met de daarbij  behorende  verbindingen,Metaalbewerking en Besturingstechniek. Daarnaast  leveren wij technische  componenten direct uit voorraad.

Engineering (Groningen):
Integron Engineering is ontstaan na een overname van Wadcon Engineering. Wij zijn een werktuigbouwkundig ingenieursbureau en hebben kennis van, en ervaring met
innovatieve capaciteitsverhogingen en kwaliteitsverbeteringen in productieprocessen en procestechnieken. Onze disciplines zijn: machinebouw, apparatenbouw & piping,
elektrotechniek en besturingstechniek.

Speciaalmachinebouw (Groningen):
Ontstaan uit de samenwerking tussen Integron Engineering en Integron Aandrijftechniek. Met de bouw van speciaalmachines bieden wij productiemechanisaties en controlemiddelen op maat ten behoeve van de industrie. De klantspecifieke wensen worden door ons vertaald in een functioneel ontwerp. In eigen huis tekenen en construeren wij op het projectbureau, daarna wordt in eigen werkplaats gemonteerd. Het betreft onder meer bewerkingsgereedschappen, tools, handling units en testgereedschappen.

Marine Systems & Services (Zwijndrecht):
Integron Marine is in 2008 ontstaan na een overname van Parker Sempress.
Deze marine activiteit is gericht op de levering en installatie van (afstands-)bedieningen ten behoeve van scheepsmotoren met keerkoppeling, direct omkeerbare motoren, vis- en sleeplieren. Onze klanten bieden wij vervolgens 24 uur per dag 7 dagen per week reparatie, onderhoud & revisie. Wij laten onze klanten niet onnodig stilliggen!

Googlemap:
Categorie: Metaal