logo

Edelstomerij en -wasserij Miedema BV

Logo:
Email: info@edelstomerijmiedema.nl
Straat: Mercuriusweg 4
Postcode: 8938 AR
Plaats: Leeuwarden
Telefoon: 058-2802863
Website: Website Title

Wij heten u van harte welkom bij Edelstomerij en Wasserij Miedema. De specialist in het wassen, stomen, mangelen (strijken) van alle soorten kleding, textiel, linnengoed, vitrages, gordijnen en losse tapijten als ook suède en leerreiniging, herstelwerk en reparaties, kunststoppage, reiniging van dekbedden (dons, wol en synthetisch).

Op onze website vindt u alle relevante informatie, wastips en advies, adressen van onze depothouders (dit zijn de breng- en afhaalpunten voor particulieren) en natuurlijk een overzicht van onze zéér voordelige prijzen.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen op nummer: 058 280 28 63 of via de e-mail zijn wij altijd bereikbaar. Stuur dan uw bericht naar:info@edelstomerijmiedema.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk berichten.

Haal en breng service

Dagelijks halen en bezorgen wij stoom en wasgoed bij onze depots en zakelijke klanten. Hierbij staan service en optimale dienstverlening voorop. doordat wij minimaal twee keer per week onze depots bezoeken, worden uw goederen snel afgeleverd.Gordijnen service

Wij bieden u de mogelijkheid uw gordijnen en/of vitrages door ons bij u thuis te laten afhalen en na de reiniging weer op te hangen.

Googlemap:
Categorie: Overige