logo

Baker Dealer

Logo:
Email: info@bakerdealer.nl
Straat: Jupiterweg 12
Postcode: 8938 AE
Plaats: Leeuwarden
Telefoon: 058-2510915
Website: Baker Dealer
Over ons
Na bijna tien jaar ervaring in de autobranche hebben wij, Baker Dealer, besloten om begin 2015 een eigen bedrijf te starten met als doel diverse automobielen en autoreparaties aan te bieden tegen zeer gunstige prijzen. Baker Dealer is een autobedrijf die gevestigd is aan de Jupiterweg 12 in Leeuwarden. Wij richten ons op inkoop, verkoop, reparatie en onderhoud van auto's. Ook kunnen wij door middel van professionele diagnoseapparatuur een diagnose stellen van diverse auto's. 
Hiernaast kunt u ook gebruik maken van onze diensten, zoals het vervangen/monteren van onderdelen of het plaatsen van nieuwe automaterialen. U kunt ook uw auto laten customen (tuning) door middel van chiptuning en body-kits.

Poetsen
Voor het poetsen van uw auto bent u ook op het juiste adres! Wij hebben een medewerker in dienst die gespecialiseerd is in auto-poetsen en hierdoor kunt u uw auto helemaal laten opfrissen.  

Advies
Wij als autobedrijf staan klaar om u te voorzien van deskundig advies wat betreft uw auto. Ook als u problemen heeft met uw auto of als u een nieuwe auto zoekt, staan wij klaar om u te helpen. Staat uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij een bijpassende auto voor u kunnen zoeken. Het voordeel van ons autobedrijf is dat we onafhankelijk handelen, waardoor we u altijd voorzien van een eerlijk en bijpassend aanbod. Een ander voordeel van ons autobedrijf is dat wij de mogelijkheid bieden om de tenaamstelling van een auto gelijk over te zetten in ons eigen bedrijf, in plaats van bij het postkantoor. Voor vragen of meer informatie over onze producten, diensten of eventuele onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Tevens mag u altijd langskomen bij ons bedrijf voor advies of een bezoekje. 

Waarom bij ons? 
U heeft te maken met echte autoliefhebbers. Het is altijd een grote hobby van ons geweest! Vanuit dit oogpunt kopen wij onze auto's heel selectief en kritisch in, zodat wij alleen auto's, producten en diensten aanbieden die kwalitatief hoog zijn. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat we gericht zijn op elke doelgroep. Daarom bieden wij onze producten en diensten aan tegen zeer gunstige prijzen. 

Zoekopdracht
Heeft u op onze website niet de auto kunnen vinden die u zoekt? Baker Dealer biedt de mogelijkheid om voor u de juiste auto te vinden die aan u eisen voldoet. Dit is mogelijk omdat wij veel contacten hebben met verschillende dealers en lokale autobedrijven. Na een adviesgesprek gaan wij voor u de juiste auto zoeken, waarna er een afspraak gemaakt kan worden om de auto te bezichtigen bij ons op de zaak of bij u thuis!

Uw eigen auto verkopen?
Heeft u zelf een auto die u wilt verkopen? Baker Dealer koop ook auto's in en biedt dus de mogelijkheid de auto van u over te nemen tegen een eerlijke occasionmarkt-prijs. Op deze manier handelen wij dus met eerlijke en lage prijzen. De mogelijkheid bestaat ook om uw auto in te ruilen bij ons.
Googlemap:
Categorie: Automotive