logo

Politiecijfers november 2016

"Het gaat goed op de Hemrik", aldus onze wijkagent Cor Bruinsma. De cijfers laten een dalende trend zien, voor wat betreft inbraken en diefstallen. Daarnaast wordt er meer gemeld zo blijkt uit de cijfers van de politie. Met name de deelnemers van de whatapp-groep de Hemrik melden verdachte situaties. Een verdachte situatie wil nog niet zeggen dat er daadwerkelijk wat aan de hand is, aldus Cor Bruinsma. De politie is blij met elke melding en er wordt meer gemeld dan in het verleden, de ondernemers worden alerter. Kortom de whatapp-groep de Hemrik heeft zijn nut bewezen. 
In de afgelopen maanden zijn er een tweetal snelheidscontroles gehouden op de Planetenlaan. Er zijn diverse bekeuringen voor te hard rijden uitgeschreven. Opvallend daarbij is dat de snelheid dan ook fors hoger is dan de 50 kilometer die is toegestaan. Ook in de toekomst zal de politie regelmatig snelheidscontroles houden op de Hemrik.


Wilt u ook deel uitmaken van de Whatapp-groep De Hemrik? Stuur een whatapp naar 06-29077737 (Harm Mink) en u wordt bij de groep gevoegd.