logo

Hemrik-bokaal dinsdag 5 september

2015-09-07-036-Kaats--en-Jeu-de-Bouleswedstrijd-Bedrijvenvereniging-De-Hemrik-LeeuwardenHoewel 5 september nog ver lijkt, houdt de tijd geen pauze. Op dinsdag 5 september is er weer de jaarlijkse kaats- en jeu de boules-wedstrijd met zachte bal en op een kaatsveld met speciale afmetingen. De jeu de boule-wedstrijd vindt weer plaats op het terrein van Tegelbedrijf H. van der Meulen. Op het hiernaast gelegen veld van Buro360 vindt het kaatsen plaats. In 2016 is de HEMRIK-bokaal gewonnen door Onder de Luifel (kaatsen) en door Tuinen met Gevoel (jeu de boules). Uiteraard staat er voor deelnemers en supporters een hapje (buffet) en een drankje klaar op de Hemrik. Er zal ongetwijfeld weer fanatiek worden gestreden tussen de teams en parturen. De kaatswedstrijd zal dit jaar wederom plaatsvinden met een grot

Het programma voor de kaats en jeu de boules-wedstrijd is als volgt, de tijden zijn richttijden.
16.45 uur Ontvangst met koffie
17.00 uur Start wedstrijden18.00 uur Pauze met een hapje en drankje
18.45 uur Vervolg wedstrijden
20.30 uur Einde wedstrijden
20.45 uur Prijsuitreiking21.15 uur Einde

De teams kunnen nu al worden ingeschreven. Een kaatspartuur drie personen, de jeu de boules-teams worden ter plekke gevormd. De jeu de boules wedstrijd staat weer onder leiding van leden van jeu de boules-vereniging Le Biberon uit Leeuwarden.

U kunt uw bedrijfsteam inschrijven door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl. Wilt u daarbij wel de namen van de deelnemers vermelden en voor welke activiteit u het team inschrijft.
N.B. Het team moet bestaan uit werknemers, uitzendkrachten en/of stagiaires die bij uw bedrijf werkzaam zijn.
De prijzen voor zowel het kaatsen en het jeu de boulen zijn beschikbaar gesteld door: